Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Muziek in het Zeven Bruggenkwartier

30 september - 7 oktober  2018

Voor het zevende jaar op rij opent festival Muziek in het Zeven Bruggenkwartier deuren die 's-avonds meestal gesloten blijven. Het sfeervolle, kleinschalige kamermuziekfestival speelt zich af op prachtige, vaak ongewone locaties in het hart van Amsterdam.

Museum Van Loon, de Doopsgezinde Singelkerk, het Stadsarchief, de Vondelkerk, de Amstelkerk en het Goethe Instituut openen na sluitingstijd hun deuren zodat er van muziek genoten kan worden in een tot de verbeelding sprekende omgeving.

Met een mooie mix van muziek, verhalen en interviews neemt het festival ook dit jaar weer een bijzondere plaats in op de cultuuragenda van Amsterdam. Internationale musici zoals violist Gordan Nikolic, harpiste Sandrine Chatron en mezzosopraan Marine Fribourg werken samen met Nederlandse musici als bariton Henk Neven, pianist Edward Janning en klarinettist Hein Wiedijk in spannende programma's. 

Mis het niet en kom naar Muziek in het Zeven Bruggenkwartier!

Ticketservice

Kaarten voor de verschillende uitvoeringen kunt u kopen via klassiekemuziek.nl of bestellen via email info@zevenbruggenfestival.nl. Geef duidelijk aan het gewenste concert en de datum.

Kaarten kopen

Programma

Het 7 Bruggen festival vindt plaats in Amsterdam van 30 september tot en met 7 oktober. Op deze pagina vind u alle informatie met betrekking tot uitvoeringen, locaties en datum en tijd.

Meer informatie

Foto's

Op deze pagina presenteren we u een fotoselectie van vorige afleveringen van het 7 Bruggen festival. Dit overzicht geeft een mooie impressie van dit festival. Kijk hier gerust even rond.

Bekijk onze foto's

 

Foto's

Op deze pagina presenteren we u foto-impressies van uitvoeringen die we gedaan hebben in het kader van het 7 Bruggen Festival.

Bekijk foto's

Programma

 

Onder vrienden

Zondag 30 september 2018, 15.00 uur Goethe Instituut, Herengracht 470

Lees verder

 

Romantiek van het Avondland

Dinsdag 2 oktober 2018, 20.15 uur Amstelkerk, Amstelveld 10

Lees verder

 

Classic goes Gothic

Donderdag 4 oktober 2018, 20.00 uur Vondelkerk, Vondelstraat 120

Lees verder

 

Muziek aan Tafel

Vrijdag 5 oktober 2018, 20.00 uur Museum Van Loon, Keizersgracht 672

Lees verder

 

Een avond met Anna Enquist

Zaterdag 6 oktober 2018, 20.00 uur Stadsarchief, Vijzelstraat 32

Lees verder

 

De Dichter en de Held

Zondag 7 oktober 2018 15.00 uur Doopsgezinde Singelkerk (Singel 452)

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren