Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Russische Ziel

 Vondelkerk,Vondelstraat 120

Bestaat er zoiets als de Russische ziel? Wij denken van wel; je vindt haar vormgegeven in de architectuur van de kerken, in bijzondere literatuur en niet in de laatste plaats in de muziek. Het warme geluid, de passie en de melancholie geven een uniek karakter aan Russische muziek. In een gevarieerd programma nemen we u mee langs hoogtepunten uit de Russische kamermuziek, en zal bariton Henk Neven een aantal prachtige liederen zingen, uiteraard in het Russisch! 

Anton Arensky (1861-1906)

Pianotrio in d, opus 32

en werken van Medtner, Mussorgsky en Rachmaninoff

musici: Henk Neven (bariton), Caspar Vos en Edward Janning (piano, Erard vleugel uit 1851)  Myrthe Helder (viool) en Jan Bastiaan Neven (cello)

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren