Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Schubertiade

Zondag 12 juni, 14 uur

 Doopsgezinde Singelkerk, Singel 452

We gaan terug in de tijd en wanen ons in een Weense salon aan het begin van de 19de eeuw. Een echte Schubertiade, of noem het een Kanewas-avond, zoals het toentertijd wel eens gekscherend werd genoemd, verwijzend naar de standaardvraag van Schubert als een nieuwe bezoeker zich aandiende: "Kann er was?". En de musici van deze avond kunnen zeker wat! Hoofdgerecht is het immens mooie en intense strijkkwintet en daarnaast mogen uiteraard zijn liederen niet ontbreken en vullen we het aan met delen uit zijn mooiste kamermuziekwerken.

Met bariton Henk Neven, Edward Janning (piano, Erard 1851), Myrthe Helder en Lonneke van Straalen (viool), Anna den Herder (altviool), Noëlle Weidmann en Ramon Bassal (cello)

kaarten á €25 te verkrijgen via www.klassiekemuziek.nl

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren